lørdag den 4. december 2010

Julen starter ikke i Magasin

I min jagt på julegavekøb online faldt jeg over denne.

I denne video kan du se inspiration til hvordan du IKKE skal lave en bannerannonce.

Eksemplet er fra et af Danmarks mest besøgte websites - eb.dk - hvor annoncepladsen bestemt ikke er billigst. Annoncøren er Magasin.dk. Jeg gad nok at vide hvilket bureau der har hjulpet Magasin med denne kampagne. De burde have røde ører.


Se Magasin.dk annoncen her

Og her et eksempel på hvordan shoppen fejler totalt ved at annoncerer for varer der ikke kan købes. Er formålet med annoncen for magasin blot at fortælle om åbningstider? Hvis ja så er det spild af penge. Jeg forventer naturligvis Magasin har åbent hele december - det behøver i ikke fortælle mig. Alle andre butikker har sjovt nok også åbent hele december. Det er der faktisk ikke noget nyt i.

Se Magasin shop med varer der ikke kan købes

Ingen kommentarer:

Send en kommentar