tirsdag den 19. april 2011

Snyd mig en gang....

Har i lufthavnen, på hoteller og andre steder stødt på muligheden for at "betale i min egen valuta". Senest i min påskeferie på et hotel. Ved at vælge at betale i DKK udnytter man at kunden tænker "fint" - det er min egen valuta. Sagen er imidlertid den at kursen er horrible dårlig ifht. kursen hvad enten man anvender MasterCard eller Visa eller andet. Det er bondefangeri. Jeg kan derfor kun anbefale dig at vælge at betale i lokal valuta og direkte til dit kreditkortselskab - det andet er lidt for smart markering - med dig som taber hver gang. Ikke smart af de hoteller og butikker som udbyder dette. Hvilken person med ansvar for service disse steder kan sige ja til denne måde at snyde kunderne på ? Jeg har oplevet det i Stockholm Lufthavn og på flere af Novotels hoteller.- Posted from mobile

Ingen kommentarer:

Send en kommentar