søndag den 22. maj 2011

Er du der?

Opdatere du din ofte din status på twitter og facebook? Laver du check-in alle steder du kommer frem? Skal du lige se den seneste facebookopdatering hver time? Skal du lige tjekke din email hver 2 minut?

Hvis ja så lider du af det jeg kalder at "polere" og spilder unødig tid.

At "polere" er der hvor man hele tiden skal bekræftes og bekræfte andre online. Ikke at det nødvendigvis er forkert men det er bare så forbandet uproduktivt og ofte ligegyldigt. Hvad med at bruge denne tid på noget andet? F. eks på at være tilstede og fokusere på at producere noget.

Som jeg tidligere har skrevet så er produktionsapperatet demokratiseret. Ved brug af cloud computing har du adgang til alle de resourcer du skal bruge for at skabe noget. Hvad enten du vil lave musik, konsulentarbejde, rådgivning, sælge kopper eller noget andet så kan du gå i gang nu.

Du kan gøre en forskel. Og du har muligheden for at nå ud til hele verden med dit budskab.

Hvad har du tænkt dig at gøre? Surfe facebook? Opdatere twitter? Tjekke seneste re-tweets?


PS: Jeg er blevet særligt opmærksom på dette da jeg selv har lidt af ovenstående i en lang periode. Jeg skulle lige tjekke mail når jeg stod i kø, havde 10 minutter før aftensmad, ja selv til famileaktviteter. Lige tjekke facebook. Det er slut. Jeg har besluttet mig for at være 100% tilstede og holde fokus. Og det føles fedt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar