mandag den 18. oktober 2010

Gør plastik dig loyal?

Jeg modtager fra tid til anden loyalitetskort fra diverse foreninger og firmaer. Kortene fylder alt for meget i min pung og faktisk er de den primære årsag til at min pung bliver ødelagt. Derfor vælger jeg bevidst at lade kortene ligge hjemme. I skuffen. På skrivebordet. Udenfor rækkevide når jeg skal bruge dem.

Ergo når jeg handler i Fætter BR, Brugsen, Ikea eller andre steder så har jeg aldrig mit kort ved hånden. Derfor påvirker kortet ikke mine indkøbsvalg. Således kan man sige at formålet med loyalitetskortet er borte.

Det må koste virksomheder oceaner at tid og penge at vedligeholde og udsende plastikkort.


Kig på forbrugeren - Hvilke ting tager jeg med når jeg går ud af døren?


Jeg har altid mine nøgler, min telefon og min pung med når jeg går ud. Hvis jeg ikke har min pung med har jeg som minimum min telefon og nøgler.

Derfor er det særdeles oplagt for virksomheder at anvende mobilen som loyalitetskort.

Gad vide hvem der som de første i DK laver et loyalitetsporgram på mobilen? Jeg håber det sker snart for ellers drukner vi i plastikkort.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar